Men's Myrviken Boot - ID: PL10871

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

Urberg Men's Myrviken Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Men's Myrviken Boot

Urbergin Myrviken Men's Boot ovat tukevat vaelluskengät miehille, jotka käyvät kaikenlaisissa maastoissa ja säässä. Kengissä on vedenpitävä kalvo, joka pitää jalat kuivina ja samalla liika lämpö pääsee ulos. Pohjassa on HyperGrip joka on varustettu Ice Grip:llä, joka antaa varman pidon jäisellä ja märällä pinnalla. Pohja on muotoiltu niin että pienet kivet eivät tartu pohjaan. Edessä ja takana olevat kuviot ovat käännetty toisiaan vasten antamaan parhaan mahdollisen otteen mäissä.
 • Vesitiivis kalvo
 • Bionic Finish Eco pinta, joka hylkii kosteutta ja likaa
 • PFC-vapaa kyllästys
 • HyperGrip pohja, jossa erimuotoisia kuvioita
 • Ice Grip antaa varman otteen jäällä ja märällä
 • Extra hyvä ote jyrkissä mäissä
 • Yläosa synteettistä materiaalia
 • Pohja kumia ja EVA
Tuotteen Men's Myrviken Boot ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kevyt malli: Ei
Varren korkeus: Keskikorkea
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen
Lämmin vuori: Ei
Kalvo: Muut
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 450
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vaelluskengät

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!