Men's Molde Outdoor Boot - ID: PL10831

25% - KOODI

UrbergMen's Molde Outdoor Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Men's Molde Outdoor Boot

Urbergin miesten kevyissä Molde Outdoor Boot Men’s -kengissä on pehmeä softshell-päällinen ja vedenpitävä kalvo, joka pitää jalat kuivina ja tuuletettuina. Kengät on varustettu jalkaholvin tuella ja niissä on tukeva kumipohja, joka tuntuu mukavalta pitkillä metsäkävelyillä tai ulkotöissä. Varpaiden ja kantapään vahvikkeet suojaavat kenkiä kulumiselta.
Materiaali:
Softshelliä, PU:ta, TPU:ta
Vuori: polyesteriä
Tuotteen Men's Molde Outdoor Boot ominaisuuksia:
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Polyesteri
Varren korkeus: 18 cm
Pintamateriaali: Synteettinen
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Kalvo: Muut
Paino per kenkä: 455 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Varsikengät ja nilkkurit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!