Men's Lyngen Merino T-Shirt 2.0 - ID: PL11450

Uutuus!

UrbergMen's Lyngen Merino T-Shirt 2.0

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Men's Lyngen Merino T-Shirt 2.0

Urbergin Men's Lyngen Merino T-Shirt 2.0 on klassinen t-paita miehille. Se on valmistettu pehmeästä ja ohuesta merinovillasta, jossa on vinot olkaleikkaukset estämään hiertymiä kun kannat reppua. Tuotetietolaput niskassa vaihdettu painettuun tietoon tuotteen kankaassa.
Materiaali: 100% villa
Kuitu: 18,5 mikron
Tuotteen Men's Lyngen Merino T-Shirt 2.0 ominaisuuksia:
Napitus: Ei
Materiaalin paino: 180 g/m2
Istuvuus: Normaali
Materiaali: Merinovilla
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mulesingfri villaa: Kyllä
Vetoketju: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki T-paidat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!