Men's Isane 3-pack Bamboo Boxers - ID: PL10945

UrbergMen's Isane 3-pack Bamboo Boxers

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Men's Isane 3-pack Bamboo Boxers

Urbergin Isane 3-pack Bamboo Boxers Men's ovat erittäin pehmeät miesten boxerimalliset alushousut. Alushousuissa on litteät saumat minimoimaan hiertymiä ja vyötäröllä on leveä kuminauha, jossa on Urbergin logo. Toimitetaan 3 kappaleen pakkauksessa.
Materiaali: 48% Viskoosi, 47% Polyesteri, 5% Elastaani
Tuotteen Men's Isane 3-pack Bamboo Boxers ominaisuuksia:
Vyötärö: Normaali
Materiaali: Viskoosi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Paino: 230 g
Kompressio: Ei
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Sepalus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Alusvaatteet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!