Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Men's Gjota Bamboo Top - ID: PL11551

UrbergMen's Gjota Bamboo Top

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Men's Gjota Bamboo Top

Urbergin Men's Gjota Bamboo Top on pehmeä ja lämmittävä aluspaita miehille. Paidassa on raglanhihat ja litteät saumat, jotka minimoivat hankautumisriskin reppua kantaessasi ja liikkuessasi.
Materiaali: 93 % viskoosia, 7 % elastaania
Tuotteen Men's Gjota Bamboo Top ominaisuuksia:
Takapituus: 67 cm
Valmistusmaa: Kiina
Materiaalin paino: 235 g/m2
Istuvuus: Kapea
Materiaali: Viskoosi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vetoketju: Ei
Paino: 304 g
Peukalonreiät hihansuissa: Ei
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kerrastopaidat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!