Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Men's Folva LT Shorts - ID: PL11353

Pikkujoulut
40% - KOODI

UrbergMen's Folva LT Shorts

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Men's Folva LT Shorts

Urbergin Folva LT Shorts Men's ovat miesten ulkoilushortsit, jotka on valmistettu kevyestä stretch-materiaalista, jonka pinnalla on vettä hylkivä kyllästys, joka tarjoaa optimaalisen liikkumisvapauden ja sääsuojan seikkailujesi aikana. Shortseissa on lyhyt joustava vyötärönauha, kaksi avointa käsitaskua ja vetoketjullinen reisitasku, johon voit säilyttää pikkutavaroitasi. Vahvistettua haarasaumaa on siirretty eteenpäin minimoimaan hankautumisvaara pitkien vaelluspäivien aikana.
 • Kevyttä stretch-materiaalia
 • Fluorihiilivapaa kyllästys hylkii kosteutta ja likaa pinnalta
 • Kaksi avointa käsitaskua
 • Yksi vetoketjullinen reisitasku
 • Lyhyt resori vyötäröllä
 • Vyölenkit
 • Vahvistettu ja eteenpäin siirretty haarasauma
 • Sisälahkeen sauma koossa 50: 27 cm

Materiaali: 88 % polyesteriä, 12 % elastaania
Tuotteen Men's Folva LT Shorts ominaisuuksia:
Lahkeen pituus: Lyhyet
Päämateriaali: Polyesteri
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Tuulenpitävät: Ei
Paino: 200 g
Taskujen määrä: 3
Stretch: Kyllä
Vahvistettuja osia: Ei
Takataskujen määrä: 0
Reisitaskujen määrä: 1
Etutaskujen määrä: 2
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!