Men's Ervik 2.0 Merino Boxers - ID: PL11589

Pikkujoulut
25% - KOODI

UrbergMen's Ervik 2.0 Merino Boxers

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Men's Ervik 2.0 Merino Boxers

Urbergin Men's Ervik 2.0 Merino Boxers ovat alushousut pehmeää merinovillasekoitetta, joiden istuvuus on päivitetty. Merinovilla on kosteutta siirtävä, joten nämä alushousut sopivat ihanteellisesti patikointiin tai muuhun liikuntaan.
Materiaali: 60 % villa, 40 % lyocell
Tuotteen Men's Ervik 2.0 Merino Boxers ominaisuuksia:
Vyötärö: Normaali
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mulesingfri villaa: Kyllä
Paino: 74 g
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Alusvaatteet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!