Malme PU Hat Unisex - ID: PL10694

Outlet

UrbergMalme PU Hat Unisex

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Malme PU Hat Unisex

Urbergin kevyt Malme PU Hat Unisex -sadehattu, jossa on PU-laminoitu kangasta ja hitsatut saumat, jotka kestävät rankkasateita. Hattu on vuorattu pehmeällä kankaalla korvien kohdalta ja leuan alla olevat nauhat voidaan säätää pysymään turvallisesti paikoillaan.
Päällyskangas:
100 % polyesteriä, PU-pinnoitteella.
Vuori:
65 % polyesteriä, 35 % puuvillaa.
Tuotteen Malme PU Hat Unisex ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Huomioväri: Ei
Vuori: Puuvilla/Synteettinen
Materiaali: Polyesteri
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Ei
Hengittävä: Ei
Vettähylkivä: Kyllä
Paino: 112 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Hatut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!