Lysvik Duffel Bag 30 L - ID: PL10456

Kampanja
20 % extra - KOODI

UrbergLysvik Duffel Bag 30 L

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta: <br> Urberg - Lysvik Duffel Bag 30 L

Urbergin Lysvik Duffel Bag 30 L on kestävä duffelilaukku, joka on valmistettu kestävästä Tarpaulin-materiaalista, jota voidaan kantaa sekä kädessä että selässä. Pehmustetut ja säädettävät olkahihnat ja kantokahvat molemmissa päissä. Suuri, YKK-vetoketjullinen suuaukko ja verkkotasku sisäpuolella pienille tavaroille. Kompressiohihnat pitävät tavarat tukevasti paikallaan kuljetuksen aikana.
Materiaali: 600 D Tarpaulin-päällyskangasta
YKK-vetoketjut
Tuotteen Lysvik Duffel Bag 30 L ominaisuuksia:
Sateenkestävä: Kyllä
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Ei
Pakkaustilavuus: 30 L
Paino: 835 g
Rullasulku: Ei
Sisätaskujen/-lokeroiden lukumäärä: 2
Ulkotaskujen/-lokeroiden määrä: 0
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Putkikassit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!