Lyngen Merino T-shirt Men's - ID: PL11022

35 % - KOODI

UrbergLyngen Merino T-shirt Men's

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Lyngen Merino T-shirt Men's

Urbergin Lyngen Merino T-shirt Men's on klassinen t-paita miehille. Se on valmistettu pehmeästä ja ohuesta merinovillasta, jossa on vinot olkaleikkaukset estämään hiertymiä kun kannat reppua. Tuotetietolaput niskassa vaihdettu painettuun tietoon tuotteen kankaassa.
Materiaali: 100% villa
Materiaalin paino: 180 g/m²
Kuitu: 18,5 mikron
Mulesingvapaa merinovilla
Tuotteen Lyngen Merino T-shirt Men's ominaisuuksia:
Napitus: Ei
Materiaali: Merinovilla
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vetoketju: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki T-paidat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!