Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Lantern Mini Cob - ID: PL10855

Pikkujoulut
25% - KOODI

UrbergLantern Mini Cob

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Lantern Mini Cob

Lantern Mini Cob on Urbergin kevyt telttavalaisin, jossa on kantokahva, jonka avulla se on helppo ottaa mukaan vaellukselle tai telttailemaan. Lamppu saa virtansa neljästä mukana toimitetusta paristosta, ja se valaisee ympäristöäsi 273 lumenilla.
•Toimii neljällä AA-paristolla (mukana)
•Kaksi erilaista valotilaa: Vahva ja matala
•Palamisaika
Vahva: 14 tuntia
Matala: 124 tuntia
•Kantama 17 m

Tuotteen Lantern Mini Cob ominaisuuksia:
Max. paloaika: 124 h
Vesisuojaus: IPX4
Ladattavat paristot/akku: Ei
Mitat (P x L x K): 64x144 mm
Paino: 230 g
Polttoaine/energianlähde: Akku
Paristojen määrä: 4 kpl
Mukana paristot: Kyllä
Valoteho: 273 Lm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Lyhdyt

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!