UrbergKyla Kid's Winter Overall

Kampanja

  Kyla Kid's Winter Overall - ID: A028322

  Koko-opas Lisää tietoa

  Lisää tietoa tuotteesta Kyla Kid's Winter Overall Urberg

  Kyla Kid's Winter Overall on Urbergin lämmin ja mukava lasten talvihaalari. Haalari on vahvistettu kestävällä polyesterikankaalla lahkeiden alaosasta ja takamuksen kohdalta. Säädettävä resori vyötäröllä ja jalkaterän alla. Irrotettava tekoturkisreunuksinen huppu sekä heijastimet molemmissa lahkeissa ja hihoissa näkyvyyden parantamiseksi pimeässä. Kyla Kid's Winter Overall on kyllästetty ympäristöystävällisellä Bionic Finish ECO:lla, joka hylkii kosteutta ja varmistaa, että pinta kuivuu nopeammin. Kyllästys ei sisällä fluorihiilivetyjä.

  Materiaali: 100 % polyesteriä
  Ominaisuudet Kyla Kid's Winter Overall:
  Paino: 920 g
  Huvudmaterial: Polyesteri
  Vedenpitävä: Ei
  Kalvo: Ei
  Vuori: Lämminvuorattu
  Huppu: Irrotettava
  Taskujen määrä: 4 kpl
  Tuulenpitävä: Kyllä
  Säädettävä vyötärö: Kyllä
  Täyte: Synteettinen
  Meillä Pohjoismaissa on pitkät ulkoiluperinteet. Luonnossa oleskelu ja raikkaan ilman hengittäminen saavat meidät voimaan hyvin. Samalla voimme ladata akkumme ja luoda yhteisöllistä tunnetta. Monilla meistä on varmasti lämpimiä muistoja leirinuotiolta grillattuine makkaroineen ja vaahtokarkkeineen. Ulkoilu voi olla mitä tahansa virkistävästä kävelystä puistossa suuriin luontoseikkailuihin. Ulkoiluelämys alkaa heti kun astut ovesta ulos. Me Urbergilla haluamme tarjota hyviä asioita, jotka sopivat juuri sinun ulkoiluelämykseesi. Tuotteemme edustavat kestävän kehityksen mukaista ulkoilua pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia, aidosti laadukkaita, kestäviä ja maanläheisiä tuotteita. Urberg on mukana 1% for the Planet -järjestössä, ja sen tuotteita myydään vain Outnorthilla.

  Lisää tuotteita Urberg

  Näytä kaikki Lasten haalarit

  Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

  Vertaa tuotteitaVertaile

  Toolbar example

  Click the -symbol on the products you would like to compare

  Compare product properties quickly and easily using our tool.
  Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
  - A simpler way to find the products that suit you!

   Poista valinnat

   SuosikkiniView Your Favorites

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!