Kids' Winter Boots - ID: PL11787

Pikkujoulut
40% - KOODI

UrbergKids' Winter Boots

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' Winter Boots

Urbergin Kids' Winter Boots ovat lämpimät ja mukavat lasten talvisaappaat. Talvikengissä on vedenpitävä kalvo, pörröinen teddyvuori ja pitoa antava ulkopohja, jonka ansiosta lapsi voi leikkiä vapaasti lumessa.
Tuotteen Kids' Winter Boots ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Valmistusmaa: Kiina
Varren korkeus: Korkea
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Polyesteri
Varren korkeus: 24 cm
Pintamateriaali: Synteettinen
Lämmin vuori: Kyllä
Kalvo: Muut
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 450 g
Heijastin: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!