Kids' Vågstranda Overall - ID: PL11183

25% - KOODI

UrbergKids' Vågstranda Overall

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' Vågstranda Overall

Urbergin Vågstranda Overall Kids on lämpimästi topattu talvihaalari lapsille. Haalari on valmistettu kulutusta kestävästä Oxford-polyesterimateriaalista, jossa on vahvistukset takapuolen ja polvien kohdalla. Saumat ovat teipatut tekemään tuotteesta vesitiiviin. Edessä on pitkä vetoketju, jota suojaa läppä, jossa on tarrakiinnitys. Hallarissa on myös kaksi vetoketjullista taskua. Irrotettavan hupun voi säätää kiristysnarusta suojaamaan kylmiltä tuulilta. Hihansuissa on lämmittävät sisäresorit, sekä säätömahdollisuus estämän lumen ja kylmän ilman pääsemistä sisään. Lahkeitten suissa on kuminauhat sekä kenkien alle laitettavat kuminauhat, jotka voi vaihtaa, kun ne ovat kuluneet. Haalarissa on heijastimia joka puolella antamaan näkyvyyttä pimeässä.
 • 100% tuuli- ja vesitiivis
 • Teipatut saumat
 • Vahvistus takapuolen ja polvien kohdalla
 • PFC- vapaa kyllästys
 • Ulkokangas: Oxford-polyesteria
 • Vahvistukset: polyesteria
 • Vuori: Taffeta 210T
 • Sisäresorit: polyesteri 1x1 ribb
 • Toppaus: 120 g/m²


Materiaali: 100% polyesteri
Toppaus: 100% polyesteri
Vuori: 100% polyesteri
Vahvistukset: 100% polyesteri
Resorit: 100% polyesteri
Tuotteen Kids' Vågstranda Overall ominaisuuksia:
Päämateriaali: Polyesteri
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Muut
Paino: 966 g
Toppaus: Lämmin toppaus
Huppu: Irrotettava
Taskujen määrä: 2
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 5000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Ei
Heijastin: Kyllä
Täyte: Synteettinen
Teipatut saumat: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Haalarit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!