Kids' Tafjord Bamboo Tee - ID: PL11192

Pikkujoulut
35% - KOODI

UrbergKids' Tafjord Bamboo Tee

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' Tafjord Bamboo Tee

Urbergin Tafjord Bamboo Tee Kids on pehmeä t-paita lapsille, jossa on hieno painettu kuva rinnassa. T-paita on valmistettu bambuviskoosin ja polyesterin sekoituksesta, joka antaa sille kevyen ja ilmavan tunteen arkipäivän seikkailuihin.
Materiaali: 48% viskoosi, 47% polyesteri, 5% elastaani
Tuotteen Kids' Tafjord Bamboo Tee ominaisuuksia:
Napitus: Ei
Materiaali: Viskoosi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vetoketju: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki T-paidat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!