Kids' Sylte PU Rain Set - ID: PL11135

UrbergKids' Sylte PU Rain Set

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' Sylte PU Rain Set

Urbergin Sylte PU Rain Set Kids on lämmittävä sadeasu lapsilla. Asussa on takki irrotettavalla hupulla ja housut fleece-liivillä varustettuna. Sadeasu on valmistettu polyesterista ja kankaassa on kierrätetty PU pinta estämän kosteutta. Fleece-liivissä on koonsäätömahdollisuus olkapäillä ja resoriset lahkeensuutjoissa vaihdettavat kuminauhat kenkien alle. Heijastinnauha takissa ja housuissa antaa näkyvyyttä pimeässä.
 • Ulkokangas: polyesteria, jossa kierrätetty PU pinta 195 g/m²
 • Fleece-liivi: polyesteria 165 g/m²
 • Koonsäätö fleece-liivissä
 • Joustavat hihan- ja lahkeensuut
 • Säädettävät ja vaihdettavat kuminauhat kenkien alle
 • Heijastimet 360º

Materiaali: 100% polyesteri
Tuotteen Kids' Sylte PU Rain Set ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Hitsatut saumat: Kyllä
Vuori: Synteettinen
Säätö lahkeen alaosassa: Ei
Kalvo: Muut
Paino: 978 g
Päämateriaali: Polyesteri
Toppaus: Ei toppausta
Huppu: Irrotettava
Taskujen määrä: 0
Vesipilari: 5000
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Vahvistettuja osia: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Heijastin: Kyllä
Olkaimet: Kyllä
Teipatut saumat: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Sadeasut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!