Kids' Sunny Sandal - ID: PL11380

Kampanja
25% - KOODI

UrbergKids' Sunny Sandal

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' Sunny Sandal

Urbergs Sunny Kids' Sandal on käytännölliset sandaalit, joissa on varvassuoja aktiivisille lapsille. Sandaaleissa on kätevä nauhakiinnitys, jonka voi kiristää ja tarrakiinnitys, jotta kengän saa puettua päälle ja pois kätevästi. Kengän pohja on kuvioitu antamaan tukevan otteen kaikilla pinnoilla ja pehmeä sisäpohja on miellyttävä kokopäiväisissä leikeissä.
Tuotteen Kids' Sunny Sandal ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Varvassuoja: Kyllä
Vettähylkivää materiaalia: Ei
Pintamateriaali: Synteettinen
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Irrotettavat pohjalliset: Ei
Paino per kenkä: 198
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Sandaalit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!