Kids' Sleeping Pad - ID: PL10051

Kampanja

UrbergKids' Sleeping Pad

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' Sleeping Pad

Urberg Kids Sleeping Pad on mukava ja kulutusta kestävä makuualusta lapsille. Makuualusta täyttyy ilmalla itsestään venttiilin kautta. Kangas on 240T ripstop-polyesteria ja kestää monta vuotta. Tuote on tarkoitettu lapsille ja on 120cm pitkä. Tämä tekee tuotteesta kätevän kokoisen otettavaksi mukaan vaelluksille. Kids Sleeping Pad mukana tulee käytännöllinen verkkopussi kestävästä materiaalista käytettäväksi kuljetuksen ajaksi.
Materiaali: 240T ripstop-polyesteria
Tuotteen Kids' Sleeping Pad ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Soveltuu: Kevät-/Kesä-/Syyskäyttöön (+5 - -10°C)
Ulkomitat (P x L): 120x51 cm
Eristysmateriaali: Ilma/Vaahtomuovi
Pituus: 120 cm
Mitat pakattuna noin: 26x10 cm
Paino: 439 g
Eristävyys, R-arvo: 2.8
Paksuus: 2.5 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Itsetäyttyvät makuualustat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!