Kids' PU Hat - ID: PL11073

25% - KOODI

UrbergKids' PU Hat

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' PU Hat

Urbergin Kids' PU Hat on sadehattu lapsille, jossa on PU pintakangas ja hitsatut saumat kestämään koviakin sadekuuroja. Hattu on vuoritettu pehmeällä kankaalla korvien kohdalla ja tuotteessa on kuminauha tarrakiinnityksellä leuan alla pitämään hatun paikoillaan.
Ulkokangas: 100% polyesteriä, jossa PU pinta
Vuori: 65% polyesteriä, 35% puuvillaa
Tuotteen Kids' PU Hat ominaisuuksia:
Vuori: Puuvilla/Synteettinen
Materiaali: Polyesteri
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kalvo: Ei
Hengittävä: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Hatut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!