Kids' PU Gloves - ID: PL11074

25% - KOODI

UrbergKids' PU Gloves

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' PU Gloves

Urbergin Kids PU gloves ovat hanskat lapsille. Tuote on valmistettu tuulen -vedenkestävästä PU materiaalista. Sisäpuolella on pehmeä kangas, joka lämmittää kylminä päivinä. Remmi ja napit ranteenkohdalla, josta hanskan istuvuutta voi säätää.
Ulkopintamateriaali: 100% polyesteriä, jossa PU pinta
Vuori: 65% polyesteriä, 35% puuvillaa
Tuotteen Kids' PU Gloves ominaisuuksia:
Käsinemalli: Lapanen
Sisäpuoli: Vuorillinen
Vuori: Puuvilla/Synteettinen
Irrotettava vuori: Ei
Pintamateriaali: Polyesteri
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kalvo: Ei
Vedenpitävät: Kyllä
Tuulenpitävät: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vapaa-ajan käsineet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!