Kids' Merino Sock - ID: PL11054

Outlet

UrbergKids' Merino Sock

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' Merino Sock

Urbergin Kids Merino Sock on pehmeä ja mukava vaellussukka pienille vaeltajille. Sukka on valmistettu merinovillan ja synteettisen sekoituksesta. Tuote pitää jalat kuivana pitkin päivää touhuissa ja leikeissä.
  • Mulesingvapaata merinovillaa
  • Suunniteltu pysymään tukevasti paikoillaan päivän touhuissa
  • Sopii vaellukseen ja ulkoilma-aktiviteetteihin
  • Lastenkoot


Materiaali: 80% villaa, 18% polyamidia, 2% elastaania

Tuotteen Kids' Merino Sock ominaisuuksia:
Varren korkeus: Keskikorkea
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kompressio: Ei
Vasen/Oikea merkintä: Ei
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vaellussukat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!