Kids' Leosen Mid (2022) - ID: PL11381-C01

Outlet

UrbergKids' Leosen Mid (2022)

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' Leosen Mid (2022)

Urbergin Leosen Kids' Mid ovat kevyet joka sään kengät lapselle aktiiveihin leikkeihin. Kengissä on vesitiivis sisäpinta pitämässä jalat kuivina ja tarrakiinnitys nopeaan pukemiseen. Kengän pohja on kuvioitu antamaan hyvän otteen kaikilla pinnoilla ja kengän kärki on vahvistettu kestämään kovaa käyttöä.
Tuotteen Kids' Leosen Mid (2022) ominaisuuksia:
Valmistusmaa: Kiina
Lesti: Normaali
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Varren korkeus: Keskikorkea
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Varren korkeus: 12 cm
Pintamateriaali: Synteettinen
Kalvo: Muut
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 246 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Varsikengät ja nilkkurit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!