Kids' Ice Boot - ID: PL10786

Outlet

UrbergKids' Ice Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' Ice Boot

Urbergin Ice Kids' Boot on lasten lämmin ja mukava talvikenkä, joka on varustettu tuulettavalla kalvolla, joka tekee siitä vedenpitävän. Kengissä on myös kaksi tarranauhaa, jotka on helppo pukea ja riisua sekä heijastavat yksityiskohdat, jotka lisäävät näkyvyyttä pimeässä.
Ice Kids' Boot -kengissä on vahvistetut kantapää ja kärki, jotka kestävät kovassa käytössä ja ovat pitkäikäiset. TPR-kumipohja takaa hyvän pidon leikeissä niin lumella kuin jäälläkin.

Pohja: TPR-kumi takaa hyvän pidon lumella ja jäällä
Vuori: Synteettinen + TPU-kalvo, joka tuulettaa kosteuden pois jaloista ja tarjoaa staattisen vedenpitävyyden 4 tunnin ajan
Pintamateriaali: Polyesteria + PU-vahvikkeet takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden

Tuotteen Kids' Ice Boot ominaisuuksia:
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen/Kumi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Lämmin vuori: Kyllä
Kalvo: Muut
Paino per kenkä: 325 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!