Kids' Gullberg Boot - ID: PL11428

Outlet
20 % extra - KOODI

UrbergKids' Gullberg Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' Gullberg Boot

Urbergin Gullberg Kids' Boot ovat kumisaappaat, joissa on isot kädensijat sivuilla. Nämä tekevät saappaista nopeat pukea päälle ja ottaa pois, aivan pienimmillekin.
  • Materiaali: Luonnonkumi ja synteettinen kumi
  • Vuori: Polyesteriä
  • PVC vapaata


Hoito-ohje:
Puhdista saappaat viileällä vedellä ja pehmeällä pesusienellä. Anna saappaiden kuivata itsestään, älä käytä kuivauskaappia tai muuta lämpöä, sillä tämä kuivattaa saappaan kumipinnan. Jos saappaat ovat kastuneet sisäpuolelta, kuivatat ne parhaiten ripustamalla ne ylösalaisin. Toinen vaihtoehto on laittaa saappaiden sisälle sanomalehteä. Kun saappaat ovat puhdistettu, voi ne voidella kumille tarkoitetulla voiteluaineella. Se suojaa materiaalia kuivamiselta ja värjäämiltä.
Älä säilytä saappaita suorassa auringonvalossa tai huoneessa, jossa on korkea lämpötila. Tämä kuivattaa kumin.Tuotteen Kids' Gullberg Boot ominaisuuksia:
Talvivuori: Ei
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Varren korkeus: Korkea
Vuori: Polyesteri
Varren korkeus: 19 cm
Pintamateriaali: Kumi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Nauhalliset: Ei
Paino per saapas: 269 g
Heijastin: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kumisaappaat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!