Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Kids' Fall Boot - ID: PL11235

Pikkujoulut
30% - KOODI

UrbergKids' Fall Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' Fall Boot

Urbergin Fall Kids Boot ovat puolipitkät syyskengät lapsille. Kengissä on nopea nauhakiinnitys kiristyksellä, joka on helppo käyttää. Kengissä on ilmava kalvo, joka antaa vesitiiviyden neljäksi tunniksi. Fall Kids Boot on vahvistettu kanta ja kärki kestämään eri olosuhteita ja antamaan kengille pitkän käyttöiän. Pohjassa oleva TPR kumi antaa hyvän pidon märissä leikeissä ja kurasilla teillä.
Tuotteen Kids' Fall Boot ominaisuuksia:
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen/Kumi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kalvo: Muut
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Varsikengät ja nilkkurit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!