Kids' Bo Neoprene Boot - ID: PL11252

Kampanja
BLACK WEEK

UrbergKids' Bo Neoprene Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' Bo Neoprene Boot

Urbergin Bo Kid's Neoprene Boot on lämpimät ja vesitiiviit talvikengät lapsille. Ne on valmistettu 6 mm paksusta neopreenistä, joka pitää lämmön -15ºC asteeseen asti. Pohjat ovat kuvioidut antamaan hyvän otteen liukkailla keleillä.
Ulkomateriaali: Kumia
Vuori: Neopreeniä
Pohja: kumia
Tuotteen Kids' Bo Neoprene Boot ominaisuuksia:
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Neopreeni
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Irrotettavat pohjalliset: Ei
Nauhalliset: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Metsästyssaappaat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!