Kids' 1-season Sleeping Bag G2 - ID: PL10222

Kampanja

UrbergKids' 1-season Sleeping Bag G2

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Kids' 1-season Sleeping Bag G2

1-season Kids Sleeping Bag G2 Urbergilta on lasten makuupussi kaikkiin kesäseikkailuihin! Muumiomallinen muotoilu ja täyspitkä vetoketju helpottavat ryömimistä sisään ja ulos makuupussista. Toimitetaan käytännöllisessä pakkauspussissa.
•Kiristysnauha suuaukossa
•Pieni säilytystasku matkapuhelimille ja muille tavaroille
•Kaksisuuntainen vetoketju
•Materiaali: 210T ripstop-polyesteriä
•Täyte: 4-reikäistä onttoa kuitua, 165 g/m²
•Pakkauskoko: 29x20


Vinkkejä! Lämmön ylläpitämiseksi yöllä on tärkeää panostaa hyvään ja eristävään makuualustaan, koska useimmiten kylmä maa aiheuttaa makuupussissa palelemisen.

Vinkkejä 2! Makuupussin pintakerroksen ja eristyskyvyn ylläpitämiseksi makuupussi on hyvä pestä aika ajoin. Pese makuupussi 30 ºC:ssa miedolla pesuaineella ohjelmalla, joka on tarkoitettu synteettisille materiaaleille. Rumpukuivaa se tennispallojen kanssa matalassa lämpötilassa ja ota makuupussi pari kertaa kesken kuivauksen ulos ravisteltavaksi, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Varmista, että se on täysin kuiva, ennen kuin laitat sen säilytykseen.

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallomme suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.

Tuotteen Kids' 1-season Sleeping Bag G2 ominaisuuksia:
Paino: 686 g
Sukupuoli: Lapset
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Käyttäjän maksimipituus: 150 cm
Soveltuu: Kevät-/Kesäkäyttöön (yli 0 °C)
Leveys hartioiden kohdalta: 63 cm
Jalkopään leveys: 45 cm
Täyte: Synteettinen
Lämpökaulus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!