Juniors' Gossa Merino Mix Set - ID: PL11029

25% - KOODI

UrbergJuniors' Gossa Merino Mix Set

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Juniors' Gossa Merino Mix Set

Urbergin Gossa Merino Mix Set Kids on pehmeä ja mukava alusvaatekerrasto lapsille. Tuote on valmistettu merinovillan ja polyesterin sekoituksesta ja tuotteessa on Urbergin logo paidan alareunassa. Vyötäröllä oleva kuminauha pitää housut varmasti paikoilla kylmien päivien leikkien aikana.
Materiaali: 50% merinovillaa, 50% polyesteri
Mikron: 19,5
Materiaalin paino: 160 g/m²
Tuotteen Juniors' Gossa Merino Mix Set ominaisuuksia:
Materiaalin paino: 160 g/m2
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vetoketju: Ei
Sepalus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kerrastosetit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!