Junior Sleeping Pad Trek - ID: PL10565

35 % - KOODI

UrbergJunior Sleeping Pad Trek

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Junior Sleeping Pad Trek

Urbergin Junior Sleeping Pad Trek on itsestään täyttyvä makuualusta lapsille, joka on valmistettu kulutusta kestävästä 240T ripstop polyesterista ja eristävästä vaahtomateriaalista. Makuualusta on 150 cm pitkä, joka tekee sen pakkauskoosta kätevän ottaa mukaan vaelluksille ja campingille. Kestävä pakkauspussi tulee mukana.
Tuotteen Junior Sleeping Pad Trek ominaisuuksia:
Eristysmateriaali: Ilma/Vaahtomuovi
Soveltuu: Syys-/Talvikäyttöön (alle -10 °C)
Ulkomitat (P x L): 165x51 cm
Paino: 942 g
Eristävyys, R-arvo: 4,3
Paksuus: 3,8 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Itsetäyttyvät makuualustat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!