Junior Selje Merino-Bamboo Set - ID: PL10763

25% - KOODI

UrbergJunior Selje Merino-Bamboo Set

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Junior Selje Merino-Bamboo Set

Urbergin pehmeä ja mukava Selje Merino-Bamboo Set Junior -kerrasto lapsille on valmistettu mulesing-vapaasta merinovillasta ja sisäpuolelta kontrastivärisestä bambuviskoosista. Neulepuserossa on kudottu logollinen merkki edessä ja housuissa on joustovyötärö ja Urberg-logo. Setti sopii ensimmäiseksi kerrokseksi kylmällä säällä.
Materiaali:47% villaa, 42% viskoosia, 11% polyamidi.
Tuotteen Junior Selje Merino-Bamboo Set ominaisuuksia:
Istuvuus: Normaali
Lahkeen pituus: Täyspitkät
Materiaali: Merinovilla
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mulesingfri villaa: Kyllä
Vetoketju: Ei
Paino: 264 g
Peukalonreiät hihansuissa: Ei
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Sepalus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kerrastosetit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!