Isane 3-pack Bamboo Boxers Women's - ID: PL10946

25% - KOODI

UrbergIsane 3-pack Bamboo Boxers Women's

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Isane 3-pack Bamboo Boxers Women's

Urbergin Isane 3-pack Bamboo Boxers Women's on erittäin pehmeät bokserimalliset alushousut naisille. Alushousuissa on litteät saumat estämään hiertymiltä ja vyötäröllä leveä kuminauha, jossa Urbergin logo. Toimitetaan 3 kappaleen paketissa.
Materiaali: 48% viskoosi, 47% polyesteri, 5% elastaani
Tuotteen Isane 3-pack Bamboo Boxers Women's ominaisuuksia:
Vyötärö: Normaali
Istuvuus: Kapea
Materiaali: Viskoosi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Paino: 154 g
Kompressio: Ei
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Sepalus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Alusvaatteet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!