Insulated Seat Pad - ID: PL10842

25% - KOODI

UrbergInsulated Seat Pad

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Insulated Seat Pad

Insulated Seat Pad on Urbergin puhallettava ja eristetty istuintyyny, joka tarjoaa mukavuutta, kun haluat istua alas ja levähtää vaelluksella. Alusta täyttyy nopeasti ja helposti, ja se on yhtä helppo tyhjentää ilmasta uudelleen. Se vie hyvin vähän tilaa ja mahtuu taskuusi.
Täyte: 60 g/m²
Materiaali: 190T polyesteriä TPU-pinnoitteella
R-arvo: 2
Tuotteen Insulated Seat Pad ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kokonaispaino: 91 g
Ulkomitat (P x L x K): 42x31,5x5,5 cm
Mitat pakattuna noin: 16x6 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Retkikalusteet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!