Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Insulated Airmat Vertical Channels 2-pack - ID: insulated_airmat_vertical_channels

Kampanja

UrbergInsulated Airmat Vertical Channels 2-pack

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Insulated Airmat Vertical Channels 2-pack

Urberg Insulated Airmat Vertical Channels on puhallettava makuualusta, jossa on pituussunnassa olevat ilmataskut täytettynä 60 g/m² eristyksellä, joka suojaa maasssa olevaa kylmyyttä vastaan. Makuualustan voi nopeasti täyttää ja tyhjentää. Suosittelemme pumpun käyttöä patjaa täytettäessä. Käyttämällä pumppua estät kosteutta, jota suulla puhaltaessa tulee uloshengitysilmasta, menemästä patjan sisään ja aiheuttavan hometta. Näin patjan käyttöikä pidentyy.
  • 60 g/m² eristys
  • Pituussuntaiset ilmakanavat
  • 19 mm venttiili
  • Ulkokangas: 30D neulonta/190T polyesteri
Tuotteen Insulated Airmat Vertical Channels 2-pack ominaisuuksia:
Eristysmateriaali: Ilma/Synteettinen
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Soveltuu: Kevät-/Kesä-/Syyskäyttöön (+5 - -10°C)
Ulkomitat (P x L): 193x57 cm
Pituus: 193 cm
Leveys hartioiden kohdalta: 57 cm
Mitat pakattuna noin: 23x16 cm
Paino: 895 g
Eristävyys, R-arvo: 3.7
Paksuus: 6.5 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Puhallettavat makuualustat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!