Insulated Airmat - ID: PL10037

Kampanja

UrbergInsulated Airmat

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Insulated Airmat

Insulated Airmat on uuden sukupolven puhallettava makuualusta Urbergilta. Hitsatut ilmakanavat ja kestävä 70 D ripstop-nailonkangas tekevät makuualustasta keveän ja erittäin mukavan. Insulated Airmat on eristetty synteettisellä kuidulla, joka pitää kylmän poissa ja antaa sinulle paremman unen. Makuualusta täytetään manuaalisesti jalkopäässä olevan suuren venttiilin kautta, mutta se voidaan täyttää myös Urberg Drybag -pumpulla (myydään erikseen), joka estää uloshengitetyn ilman kosteuden kasvamisen makuualustan sisällä ja takaa siten pidemmän käyttöiän.
Venttiilin halkaisija: n. 19 mm
Mukana pakkauspussi
Tuotteen Insulated Airmat ominaisuuksia:
Eristysmateriaali: Ilma/Synteettinen
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Soveltuu: Kevät-/Kesä-/Syyskäyttöön (+5 - -10°C)
Ulkomitat (P x L): 185 x 50 cm
Pituus: 185 cm
Leveys hartioiden kohdalta: 50 cm
Mitat pakattuna noin: 30 x 11 cm
Paino: 535 g
Eristävyys, R-arvo: 3.9
Paksuus: 6 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Puhallettavat makuualustat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!