Ice Kid's Boot - ID: PL10786

UrbergIce Kid's Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Ice Kid's Boot Urberg

Urbergin Ice Kid's Boot on lasten lämmin ja mukava talvikenkä, joka on varustettu tuulettavalla kalvolla, joka tekee siitä vedenpitävän. Kengissä on myös kaksi tarranauhaa, jotka on helppo pukea ja riisua sekä heijastavat yksityiskohdat, jotka lisäävät näkyvyyttä pimeässä. Ice Kid's Boot -kengissä on vahvistetut kantapää ja kärki, jotka kestävät kovassa käytössä ja ovat pitkäikäiset. TPR-kumipohja takaa hyvän pidon leikeissä niin lumella kuin jäälläkin.

Pohja: TPR-kumi takaa hyvän pidon lumella ja jäällä
Vuori: Synteettinen + TPU-kalvo, joka tuulettaa kosteuden pois jaloista ja tarjoaa staattisen vedenpitävyyden 4 tunnin ajan
Pintamateriaali: Polyesteria + PU-vahvikkeet takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden

Ominaisuudet Ice Kid's Boot:
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen/Kumi
Kalvo: Other
Paino (yksi kenkä): 325
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita Urberg

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!