Hollingen Stretch Shorts Women's - ID: PL11041

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

UrbergHollingen Stretch Shorts Women's

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Hollingen Stretch Shorts Women's

Urbergin Hollingen Stretch Shorts Women's ovat kevyet vapaa-ajan shortsit naisille. Shortsit on valmistettu joustavasta materiaalista, joka antaa liikkumavapautta. Pinta on käsitelty fluorihiilivapaalla vettähylkivällä kyllästyksellä. Saumat haarassa ovat vahvistettu kestämän kulutusta ja ommeltu hieman eteen estämään hiertymiltä. Vyötäröllä on resori ja vyönrenksut täydelliseen istuvuuteen.
 • Kevyt joustomateriaali, jossa hyvä liikkumavapaus
 • PFAS- vapaa kyllästys pinnassa
 • Resori vyötäröllä takana antamassa parhaan mahdollisen istuvuuden
 • Vahvistetut saumat haarassa
 • Saumat ommeltu hieman eteen haarassa estämään hiertymiltä
 • Vyörenksuja

Materiaali: 88% polyesteria, 12% elastaania

Tuotteen Hollingen Stretch Shorts Women's ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Lahkeen pituus: Lyhyet
Päämateriaali: Polyesteri
Tuulenpitävät: Ei
Stretch: Kyllä
Vahvistettuja osia: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!