Hollingen Stretch Shorts Men's - ID: PL11040

Outlet

UrbergHollingen Stretch Shorts Men's

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Hollingen Stretch Shorts Men's

Urbergin Hollingen Stretch Shorts Men's ovat kevyet vapaa-ajan shortsit miehille. Shortsit ovat valmistettu joustavasta materiaalista antamaan hyvä liikkumavapauden. Pinta on käsitelty vettähylkivällä kyllästyksellä, jossa ei ole fluorihiiltä. Sauma haarassa on ommeltu hieman eteen estämään hiertymiltä ja kestämään kulutusta. Vyötäröllä on kuminauha ja vyörenksut antamaan hyvän istuvuuden.
 • Kevyttä joustavaa materiaalia, joka antaa liikkumavapautta
 • PFAS vapaa kyllästys pinnassa
 • Kuminauha vyötäröllä keskellä takana antamassa mukavuutta
 • Vahvistetut saumat haarojen välissä
 • Haarasauma ommeltu hieman eteen jalkojen välissä estämään hiertymiltä
 • Vyörenksut
Materiaali: 88% polyesteri, 12% elastaani
Tuotteen Hollingen Stretch Shorts Men's ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Lahkeen pituus: Polvipituiset
Päämateriaali: Polyesteri
Tuulenpitävät: Ei
Stretch: Kyllä
Vahvistettuja osia: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!