Hiking Wool Sock G2 2 pair - ID: Hiking_Wool_Sock_G2_2-pack

Kampanja

UrbergHiking Wool Sock G2 2 pair

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Hiking Wool Sock G2 2 pair

Urbergin Hiking Wool Sock G2 ovat ohuet vaellussukat pehmeästä ja mukavasta merinovillasekoituksesta, joka pitää jalat kuivina koko päivän. Varvasosuus ja sukan pohja ovat vahvistetut paksummalla ompeleella antamaan paremman vahvuuden kulutusta vastaan. Sukan varressa on joustava tuki, joka auttaa sukkia pysymään varmasti paikoillaan. Sukat voi pestä pesukoneessa 30ºC:ssa ja ne pysyvät yhtä pehmeinä joka pesukerran jälkeen.
  • Mulesingvapaata merinovillaa
  • Vahvistettu varvas- ja kantapääosuus
  • Tuki varressa
  • Voi pestä 30ºC:ssa

Materiaali: 76% villa, 22% polyamidi, 2% elastaani
Tuotteen Hiking Wool Sock G2 2 pair ominaisuuksia:
Varren korkeus: Keskikorkea
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vasen/Oikea merkintä: Ei
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vaellussukat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!