Hiking Wool Sock G2 - ID: PL11488

25% - KOODI

UrbergHiking Wool Sock G2

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Hiking Wool Sock G2

Urbergin Hiking Wool Sock G2 ovat ohuet vaellussukat pehmeästä ja mukavasta merinovillasekoituksesta, joka pitää jalat kuivina koko päivän. Varvasosuus ja sukan pohja ovat vahvistetut paksummalla ompeleella antamaan paremman vahvuuden kulutusta vastaan. Sukan varressa on joustava tuki, joka auttaa sukkia pysymään varmasti paikoillaan. Sukat voi pestä pesukoneessa 30ºC:ssa ja ne pysyvät yhtä pehmeinä joka pesukerran jälkeen.
  • Mulesingvapaata merinovillaa
  • Vahvistettu varvas- ja kantapääosuus
  • Tuki varressa
  • Voi pestä 30ºC:ssa

Materiaali: 76% villa, 22% polyamidi, 2% elastaani
Tuotteen Hiking Wool Sock G2 ominaisuuksia:
Varren korkeus: Keskikorkea
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vasen/Oikea merkintä: Ei
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vaellussukat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!