Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Herrö Women's Shoe - ID: PL10864

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

UrbergHerrö Women's Shoe

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Herrö Women's Shoe

Urbergin Herrö Women's Shoe on vaelluskenkä naisille. Kenkä soveltuu kaikenlaisille maastoille ja sääolosuhteille. Kengissä on vesitiivis kalvo, joka pitää jalat kuivina. Kengissä oleva vahvistus varpaitten ja kantapään kohdalla suojaa sinua teräviä kiviä vastaan ja pidentää kenkien käyttöikää. Kengän pohja on HyperGrip, jossa on Ice Grip antamaan sinulle varman pidon jäisellä ja märällä alustalla. Pohjassa olevat kumiset nastat ovat erimuotoisia ja tämä estää pienten kivien tarttumisen pohjaan. Edessä ja takana olevat nastat ovat käännetty toisiaan kohti antamaan hyvän pidon ylämäessä.
 • Vesitiivis kalvo
 • Bionic Finish Eco pintakäsittely, joka estää kosteutta ja likaa
 • PFC-vapaa kyllästys
 • Vahvistettu etu- ja kantaosa
 • HyperGrip ulkopohja, jossa erimuotoisia kuminastoja
 • Ice Grip ulkopohjassa antaa hyvän pidon jäisellä ja märällä pinnalla.
 • Hyvä pito jyrkissä ylämäissä
 • Yläpuoli nahkaa, PU ja nylonia
 • Pohja kumia ja EVA
Tuotteen Herrö Women's Shoe ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Varren korkeus: Matala
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Nahka/Synteettinen
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kevyt malli: Ei
Kalvo: Muut
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Paino per kenkä: 450
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Korkeavartiset kengät

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!