Headlamp COB 320 - ID: PL10856

UrbergHeadlamp COB 320

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Headlamp COB 320

Headlamp COB 320 on Urbergin otsalamppu, joka valaisee ympäristöä 320 lumenillaan. Otsalamppu sopii hyvin vaellukselle tai pihatöihin, kun päivät alkavat hämärtyä.
•Mitat: 63x35x45 mm
•Virtalähteeksi 3 AAA-paristoa (ei mukana)
•Valotila valkoinen valo: Korkea, keskitaso, matala, vilkkuva
•Valotila punainen valo: Korkea, vilkkuva
LED COB punainen/valkoinen

Tuotteen Headlamp COB 320 ominaisuuksia:
Vesisuojaus: IPX6
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Akkumalli: AAA
Akunkesto: 97 h
Ladattavat paristot/akku: Ei
Paino: 59 g
Paristojen määrä: 3 kpl
Mukana paristot: Ei
Himmennystoiminto: Ei
Säädettävä valokeila: Ei
Valoteho: 320 Lm
Valokeilan enimmäispituus: 22 m
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Otsalamput

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!