Hammock Single ZeroColor - ID: PL11368

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

UrbergHammock Single ZeroColor

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Hammock Single ZeroColor

Hammock Single ZeroColor Urbergilta on yhden hengen riippumatto, joka sopii yhtä hyvin vaellukselle kuin puutarhaan tai rannalle.
Suurin osa riippumattokankaasta on jätetty värjäämättä, mikä säästää suuria määriä vettä ja vähentää kemikaalien käyttöä valmistusprosessin aikana. Värjäämätön kangas saattaa tuntua epäkäytännölliseltä, mutta mielestämme voit sen sijaan antaa luonnon värjätä riippumattosi. Kun muistelet kaikkia lian ja käytön jälkiä, muistat kaikki upeat kokemukset, joita olette kokeneet yhdessä.
  • Materiaali: B70/245D/210T 1.5mm ripstop
  • Vettä hylkivä
  • Pakkauksen mitat: 23 x 19 x 3 cm
Tuotteen Hammock Single ZeroColor ominaisuuksia:
Ulkomitat (P x L): 313 x 136 cm
Ripustusköydet paketin mukana: Kyllä
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Enimmäiskuorma: 200 kg
Kokonaispaino: 430 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!