Hammock Hanging Kit - ID: A046736

Outlet

UrbergHammock Hanging Kit

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Hammock Hanging Kit

Urbergin Hammock Hanging Kit on köysisetti riippumatollesi. Leveä hihna suojaa puuta hankaukselta, köydet on myös sidottu tavalla, joka helpottaa asettamista.
•Pituus yhteensä: 264 cm
•Leveän osan pituus: 58 cm

Tuotteen Hammock Hanging Kit ominaisuuksia:
Ripustusköydet paketin mukana: Kyllä
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kokonaispaino: 265 g
Mitat pakattuna noin: 18 x 10 x 5 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!