Gunnared Hiking Boot - ID: PL11411

UrbergGunnared Hiking Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Gunnared Hiking Boot

Urbergin Gunnared Hiking Boot ovat korkeat kumisaappaat, joissa on säädettävä solki varressa. Tällä voit säätää varren leveyttä ja kiila kantapäässä auttamaan pukeutumisessa. Saappaat ovat lämpöeristetyt 6 mm neopreenillä, joka lämmittää ihanasti kylmemmillä ilmoilla. Saappaissa on myös paksu ja tukeva pohja antamaan hyvän otteen kaikilla pinnoilla.
  • Materiaali: Sekoitus luonnon- ja synteettistä kumia
  • Vuori: 6 mm neopreeniä
  • Kiertojäykät pohjat, jotka antavat tukevuutta
  • Solki: muovia

Hoito-ohje:
Puhdista saappaat viileällä vedellä ja pehmeällä pesusienellä. Anna saappaiden kuivata itsestään, älä käytä kuivauskaappia tai muuta lämpöä, sillä tämä kuivattaa saappaan kumipinnan. Jos saappaat ovat kastuneet sisäpuolelta, kuivatat ne parhaiten ripustamalla ne ylösalaisin. Toinen vaihtoehto on laittaa saappaiden sisälle sanomalehteä. Kun saappaat ovat puhdistettu, voi ne voidella kumille tarkoitetulla voiteluaineella. Se suojaa materiaalia kuivamiselta ja värjäämiltä.
Älä säilytä saappaita suorassa auringonvalossa tai huoneessa, jossa on korkea lämpötila. Tämä kuivattaa kumin.


Tuotteen Gunnared Hiking Boot ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Talvivuori: Kyllä
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Varren korkeus: Korkea
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Varren korkeus: 41 cm
Pintamateriaali: Kumi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Nauhalliset: Ei
Paino (yksi saapas): 1200 g
Heijastin: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kumisaappaat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!