Grövelsjö Women's Hiking Shoe - ID: A041453

UrbergGrövelsjö Women's Hiking Shoe

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Grövelsjö Women's Hiking Shoe Urberg

Urbergin Grövelsjö Women's Hiking Shoe -vaelluskengät ovat hyvin valmistetut naisten kengät. Kengät on tuotettu Euroopassa. Niiden päällinen on valmistettu kestävästä mokkanahasta, ja niissä on Vibram®-kumipohja sekä hengittävä verkkovuori. Pitkä nauhoitus mahdollistaa joustavan säätömahdollisuuden. Kaikkien ominaisuuksien ansiosta kenkä on vakaa vaelluskenkä, jolla on mukava vaeltaa kilometri toisensa jälkeen. Grövelsjö Men's Hiking Shoe on varustettu Vibram® Tubava EVA -ulkopohjalla, joka vaimentaa iskuja ja tarjoaa erinomaisen pidon sekä kosteassa että kuivassa maastossa. Air Mesh -vuori vapauttaa ylimääräistä lämpöä ja varmistaa, että jalat pysyvät miellyttävässä lämpötilassa.
•Vibram® Tubava EVA -ulkopohja vaimentaa iskuja ja tarjoaa turvallisen pidon
•Air Mesh -vuori takaa optimaalisen ilmanvaihdon
•Vahvistettu varvasosa suojaa varpaita ja parantaa kestävyyttä
•Irrotettava pohjallinen
•Neuloslenkki kantapäässä helpottaa pukemista

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1 %:n vuotuisesta liikevaihdostaan arvostetulle ympäristöjärjestölle. Joten kun valitset URBERG® -tuotteen, otat myös aktiivisen roolin upean planeettamme suojelemisessa. Lue lisää aiheesta 1 % planeetalle


Ominaisuudet Grövelsjö Women's Hiking Shoe:
Kevyt malli: Ei
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Nahka
Kalvo: Ei
Paino (yksi kenkä): 345
Meillä Pohjoismaissa on pitkät ulkoiluperinteet. Luonnossa oleskelu ja raikkaan ilman hengittäminen saavat meidät voimaan hyvin. Samalla voimme ladata akkumme ja luoda yhteisöllisyyden tunnetta. Monilla meistä on varmasti lämpimiä muistoja leirinuotiolta grillattuine makkaroineen ja vaahtokarkkeineen. Ulkoilu voi olla mitä tahansa virkistävästä kävelystä puistossa suuriin luontoseikkailuihin. Ulkoiluelämys alkaa heti kun astut ovesta ulos. Me Urbergilla haluamme tarjota hyviä asioita, jotka sopivat juuri sinun ulkoiluelämykseesi. Tuotteemme edustavat kestävän kehityksen mukaista ulkoilua pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia, aidosti laadukkaita, kestäviä ja maanläheisiä tuotteita. Urberg on mukana 1% for the Planet -järjestössä.

Lisää tuotteita Urberg

Näytä kaikki Korkeavartiset kengät

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!