Glumse Neoprene Boot - ID: PL11236

25% - KOODI

UrbergGlumse Neoprene Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Glumse Neoprene Boot

Urbergin Glumse Neoprene Boot ovat matalat ja lämpimät kumisaappaat, jotka sopivat miehille ja naisille. Saappaat ovat valmistetut 6 mm paksusta neopreenistä ja se estää veden ja kylmän -15ºC asti. Saappaan pohja on kuvioitu antamaan hyvän otteen liukkailla alustoilla ja käy erinomaisesti talven kaikkiin touhuihin.
Ulkopinnan materiaali: kumia
Vuori: neopren
Pohja: kumia
Tuotteen Glumse Neoprene Boot ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Irrotettavat pohjalliset: Ei
Varren korkeus: Keskikorkea
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Neopreeni
Nauhalliset: Ei
Paino per saapas: 700 g
Heijastin: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Metsästyssaappaat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!