Glacier 45 - ID: PL10090

UrbergGlacier 45

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Glacier 45

Urbergin kevyt Glacier 45 -vaellusreppu, jossa on X-3-kantojärjestelmä, joka tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon ja pitää selkäsi viileänä ja kuivana. Säädettävät olkahihnat, lantiovyö ja rintahihna takaavat tarkan istuvuuden. Suuri U-muotoinen suuaukko päälokeroon ja useita taskuja kaikille pikku tavaroille, vesipullolle, makuupussille, proteiinipatukoille, sauvoille ja kaikelle muulle mitä tarvitset vaelluksella.
•Etutasku ja tasku kannessa pieniä tavaroita varten
•Kaksi joustavaa sivutaskua
•Pienet taskut lantiovyössä
•Kompressiohihnat sivuilla
•Kiinnikkeet vaellussauvoille
•Varusteltu nestepussia varten (ei sisälly toimitukseen)
•Sadesuoja alaosan lokerossa
•200D nailon Double Ripstop -kangas


Tuotteen Glacier 45 ominaisuuksia:
Sukupuoli: Unisex
Pakkaustilavuus: 45 L
Paino: 1050 g
Ulkomitat noin (leveys x syvyys x korkeus): 35x25x66 cm
Lantiovyö: Kyllä
Irrotettava lantiovyö: Ei
Rintaremmi: Kyllä
Säädettävä selän pituus: Ei
Nestejärjestelmävalmius: Kyllä
Mukana nestejärjestelmä: Ei
Yläosan avausmekanismi: Kiinteä kansi
Avaus edestä: Kyllä
Avattava pohja: Ei
Järjestelijä: Ei
Integroitu sadesuoja: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vaellusreput ja -rinkat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!