Geiranger PU Parkas Unisex (Spring 2022) - ID: PL11131-C01

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

UrbergGeiranger PU Parkas Unisex (Spring 2022)

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Geiranger PU Parkas Unisex (Spring 2022)

Urbergin Geiranger PU Jacket Unisex on hieman pidempimallinen sadetakki naisille ja miehille. Takki on valmistettu kulutusta kestävästä polyesteristä, jossa on kierrätetty PU pinta sekä hitsatut saumat pitämään tuotteen vesitiiviinä. Sisäpuolella on ohut miellyttävä trikoovuori. Takissa on nepparikkiinnitys ja kaksi etutaskua, joissa on läpät suojaamassa kosteudelta. Huppu on kiinteä ja sitä voi säätää narulla. Urberg-logo löytyy tuotteesta rinnan ja hupun kohdalta. Kumpikin toimii heijastimena.
 • Materiaali: 100% polyesteri, jossa kierrätetty PU pinta 195 g/m²
 • Ohut vuori trikookankaasta
 • Nepparikiinnitys
 • Kaksi vesitiivistä taskua
 • Heijastimet
 • Pituus takin selkäosassa koossa M: 85 cm
Materiaali: 100% polyesteri


Tuotteen Geiranger PU Parkas Unisex (Spring 2022) ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Hitsatut saumat: Kyllä
Vuori: Polyesteri
Kalvo: Ei
Päämateriaali: Polyesteri
Toppaus: Ei toppausta
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 2
Vesipilari: 5000
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Vahvistettuja osia: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Sadetakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!