Footprint Vistas 2P Tunnel Tent - ID: PL11391

Outlet

UrbergFootprint Vistas 2P Tunnel Tent

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Footprint Vistas 2P Tunnel Tent

Footprint Vistas 2P Tunnel Tent on telttalattia, joka sopii Vistas 2P Tunnel Tent telttaan peittämään sisäteltan ja esiteltan alueen. Hyödyt ylimääräisestä lattiasta on monet; se suojaa telttaasi kulumilta, tavarasi pysyvät kuivana esiteltassa ja maasta nouseva kosteus ei pääse haihtumaan niin helposti ja muodostamaan kosteutta teltan sisällä.
Materiaali: 68D 210T PU
Vesipelari: 3000 mm
Koko: 315 x 130 cm
Paino: 460 grammaa
Tuotteen Footprint Vistas 2P Tunnel Tent ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kokonaispaino: 460 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Telttatarvikkeet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!