Footprint 3-Person Tunnelt Tent G5 - ID: PL10233

Kampanja
BLACK WEEK

UrbergFootprint 3-Person Tunnelt Tent G5

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Footprint 3-Person Tunnelt Tent G5

Footprint 3-Person Tunnel Tent on kulutusta kestävä ja vesitiivis lattia, joka käy Urberg 3-Person Tunnel Tent G3, G4 ja G5 telttoihin. Footprint peittää koko teltan alan ja suojaa teltan omaa lattiaa kulumiselta.
  • Materiaali: 210T polyesteriä, jossa PU pinnoitus
  • 10 000 vesipilari
  • Pakkauskoko: 38x18 cm.
Tuotteen Footprint 3-Person Tunnelt Tent G5 ominaisuuksia:
Kokonaispaino: 604 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Telttatarvikkeet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!